Día: 20 enero, 2019

Mallorca Wpc vs C.W. Sant Josep

Començam la segona volta d’aquests fase regular, amb una gran victòria enfront de l’actual campió de lliga, el Sant Josep, guanyant l’average particular i passant a la tercera plaça. El partit confirma la recuperació de l’equip, que després d’un inici fluix i dolent en quan a resultats , encadena quatre victòries i va millorant partit a partit.

En el partit d’avui hem fet un joc molt molt constant amb un gran atac, amb gols de tots tipus; a la boia, amb entrades, llançaments exteriors i de superioritat. Defensivament hem patit molt en les inferioritats, encaixant 6 de 8, això més 2 penals han fet estar a l’equip josepi molt ficats en el partit fins el darrer quart, on l’equip s’ha distanciat de 5 gols. Els visitants han retallat distàncies als darrers minuts fins acabar amb el resultat de 15 a 12.

Ara venen dues setmanes molt intenses en les que ens enfrontem als dos equips més en forma de la categoria, Sóller i Ciutat, amb la intenció de seguir amb aquests dinàmica i arribar al play off final en les millors condicions possibles.

Força Mallorca waterpolo club.

vs
vs